Master sudah!

Assalammualaikum

Well, here I am again hehe. Ok nak cite pasal graduation day last 2 months haha. 2 months beb. Alhamdulillah, finally hampir setahun belajar macam nak rak. Macam nak pecah kepale otak, macam nak berhenti balajar time mula2 masuk, macam nak muntah buat project paper dan macam2 lagi. Fuhhhh, I am finally graduated. Alhamdulillah again. X sia2 belajar akhirnya ada jugak master dalam tangan. Ko ade?(belagak plak). The ceremony was held on 28 October 2013, kat UPM lee katne lagi haha. Time tu tgh mabuk2 tu (nnt cite pasal mabuk he). Tp menggagahkan diri g jugak nak amik scroll dengan baby dalam perut. Mr. Hubby xdpt ikut sebab keje. So, aku naik pentas bawak baby pun ok dah. Hehehe. Here is mak buyong on that awesome day.

Image

Syu pun preggy. Tp die beranak dulu awal Mac depan. Hoho. Balik je dari grad, terus mabuk pening muntah datang kembali. Well baby, u behave very well masa mama naik pentas ye. Balik je buat perangai semula eh.. haha. Esoknya terus terlantar masuk air. Pastu hubby datang Cheras. Hee. So, master sudah, phd??omayyy.. xnak fike. Sekarang nak keje! Misi mencari keje bermula!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s